15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialDonald Trump, ironizat în mediul virtual, după ce a făcut referiri la...

Donald Trump, ironizat în mediul virtual, după ce a făcut referiri la un atac terorist inexistent în Suedia. Fostul premier suedez: Atac terorist? Ce-a fumat?

Președintele SUA, Donald Trump, nu a scăpat de o avalanșă de ironii în mediul online după ce sâmbătă seara a făcut referiri la un atentat terorist inexistent în Suedia. 

„Priviţi ce s-a întâmplat în Germania, priviţi ce s-antâmplat aseară în Suedia. În Suedia! Priviţi ce s-a întâmplat la Bruxelles, la ce se întâmplă peste tot în lume, la Nisa, la Paris”, a declarat Donald Trump. 

„Suedia? Atac terorist? Ce-a fumat?”, a fost replica dură, pe Twitter, a fostului premier al Suediei, Carl Bildt.



Trump a făcut declarația după ce probabil a lecturat o informare despre un documentar de pe Fox News despre refugiații din Suedia.

Fox News a relatat despre infracțiunile comise de refugiații care nu-și găsesc un loc de muncă: „Probabil nicio altă naţiune de le Glob nu este mai devotată acceptării imigranţilor şi refugiaţilor decât Suedia. Numai în 2016, ţara a acceptat 160.000 de solicitanţi de azil, deşi are o populaţie mai mică de 10 milioane de locuitori. Numai 500 dintre aceşti imigranţi şi-au găsit locuri de muncă în Suedia. Şi dacă nu îşi găsesc de muncă, atunci comit infracţiuni”.


Citește și: VIDEO. Trump atacă presa din nou: Nu vom lăsa știrile false să ne spună ce să facem sau ce să credem. Avertismentul lui McCain: Așa încep dictatorii!


 

 

 

 

Cele mai citite

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...
Ultima oră
Pe aceeași temă