13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialDonald Trump şi-a propus să-şi atace mai dur contracandidata la alegerile prezindenţiale...

Donald Trump şi-a propus să-şi atace mai dur contracandidata la alegerile prezindenţiale din SUA. El va propune tema infidelităţilor lui Bill Clinton

Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, a declarat marţi că va avea o abordare mai dură la următoarea dezbatere televizată, precizând că va aduce în discuţie subiectul infidelităţilor fostului preşedinte Bill Clinton în relaţia cu Hillary Clinton, scrie The Washington Post, potrivit Mediafax.

“O voi ataca mai dur la următoarea dezbatere” pe Hillary Clinton, a declarat Donald Trump, citat de Fox News. “De data asta am avut un ton temperat pentru că nu am vrut să rănesc sentimentele nimănui. Aş fi putut aduce în discuţie aventurile amoroase pe care le-a avut Bill Clinton, dar am evitat, pentru că în public se afla Chelsea Clinton, fiica soţilor Bill şi Hillary Clinton. M-am gândit că nu merita această discuţie, că nu era frumos…”, a precizat Trump.

Conform sondajelor instant efectuate în rândul telespectatorilor, Hillary Clinton a câştigat, cu 62%, prima dezbatere electorală televizată din campania electorală prezidenţială. Prima dezbatere televizată din campania electorală prezidenţială 2016 a fost organizată de postul tv NBC. Următoarea dezbatere electorală televizată este programată pe 9 octombrie, la CNN.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă