12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialDonald Trump spune că ar putea să-și facă publice declaraţiile fiscale ori...

Donald Trump spune că ar putea să-și facă publice declaraţiile fiscale ori la sfârşitul mandatului, ori niciodată

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a afirmat că ar putea să-și facă publice declaraţiile fiscale, dar abia la sfârşitul mandatului de președinte al SUA, argumentând că nu este interesat nimeni, în afară de jurnalişti, de impozitele plătite de el, informează joi The Economist citată de Mediafax.

Întrebat într-un interviu acordat revistei The Economist dacă îşi va face vreodată publice declaraţiile fiscale, Donald Trump a declarat: "Nu ştiu. Este o întrebare interesantă. Mă îndoiesc că le voi face publice. Deoarece nu vor fi de…, de fapt nimănui nu îi pasă de impozitele mele, cu excepţia jurnaliştilor".

"La un moment dat le voi face publice. Poate le voi face publice după ce voi încheia mandatul, întrucât sunt foarte mândru de ele. Am făcut o treabă foarte bună", a adăugat preşedintele Statelor Unite.

Presa şi politicieni i-au cerut în mai multe rânduri lui Donald Trump să îşi dezvăluie declaraţiile fiscale, însă magnatul new-yorkez devenit preşedinte a refuzat să facă acest lucru.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă