10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialDouă avioane s-au ciocnit pe aeroportul din Dublin

Două avioane s-au ciocnit pe aeroportul din Dublin

Două avioane ale companiei Ryanair s-au ciocnit uşor, miercuri, în timp ce efectuau manevre în vederea decolării de pe aeroportul din Dublin, informează Mediafax.

Un alt incident a avut loc în Dublin, când un avion al companiei Aer Lingus a fost nevoit să se întoarcă pe aeroport la scurt timp după decolare.

Sute de pasageri au fost afectaţi, miercuri, de două incidente în care au fost implicate trei avioane pe aeroportul din Dublin, însă nicio persoană nu a fost rănită, relatează postul RTE.

Ryanair a precizat într-un comunicat că aripa unuia dintre avioanele sale pare să fi lovit uşor coada unui alt avion al aceleiaşi companii, pe aeroportul din Dublin. Ambele avioane se pregăteau să intre pe pistă în vederea decolării, unul spre Zadar (Croaţia) şi celălalt spre Edinburgh (Scoţia). Compania a adăugat că toţi pasagerii au fost transferaţi în alte avioane.

Într-un incident separat, un avion al companiei Aer Lingus, care decolase de la Dublin către Viena, a fost nevoit să revină pe aeroport după ce a raportat o “problemă tehnică”.

Potrivit unor surse, decizia de a reveni pe aeroport a fost cauzată de “un miros la bordul” avionului, însă compania aeriană nu a confirmat această informaţie.

Cele mai citite

Din “Groapă” direct în “Clan”. Marius Manole: “Mă bucur că am ocazia să fac ceea ce îmi place”

Producția de mare succes a PRO TV-ului, serialul "Clanul", se apropie de final. Ultimele episoade aduc situații limită, suspans și personaje noi. Spre exemplu,...

Doliu în fotbalul românesc! A murit o legendă a Universității Craiova

Florin Oprea, portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu de campioană a României în sezonul 1973-1974, a decedat astăzi, la 76 de...

Ghidul complet pentru utilizarea responsabilă a camerelor spion

În contextul modern al tehnologiei, camerele spion au devenit un instrument util pentru supravegherea discretă și asigurarea securității personale și a proprietății. Este esențial...
Ultima oră
Pe aceeași temă