10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialElizabeth Taylor şi Michael Jackson: "Nu cred că cineva a înţeles vreodată...

Elizabeth Taylor şi Michael Jackson: “Nu cred că cineva a înţeles vreodată cât ne-am iubit”

O prietenie de 30 de ani dintre starul cu ochi violeţi din Epoca de aur a filmului şi Regele muzicii pop. O prietenie care a sfidat canoanele şi care, spuneau cei doi, nu a fost niciodată mai mult decât o amiciţie plină de iubire şi dăruire.

Sufletul meu… mintea mea… sunt devastate. L-am iubit pe Michael din toată inima şi nu pot să-mi imaginez cum îmi va fi viaţa fără el. Am avut atâtea în comun şi ne-am distrat aşa de bine împreună. Încă nu pot să cred. Nu vreau s-o cred. Va trăi mereu în inima mea, dar nu e suficient. Viaţa mea e atât de pustie. Nu cred că cineva a înţeles vreodată cât de mult ne-am iubit. Cea mai pură dragoste pe care am trăit-o. Oh, Doamne! O să îmi lipsească. Nu-mi pot imagina viaţa fără el. Dar cred că… cu ajutorul lui Dumnezeu… o să învăţ. Mă uit încontinuu la fotografia cu el pe care mi-a dat-o. Mi-a scris pe ea: “Adevăratei mele iubiri, Elizabeth. Te voi iubi mereu.” Şi eu îl voi iubi mereu”, era declaraţia actriţei după moartea lui Michael Jackson.

De altfel, ultima ieşire în public a lui Elizabeth Taylor a fost în iunie 2009, la funeraliile lui Michael. El a murit la 50 de ani. Ea avea 79.

Relaţia de prietenie a celor două staruri a început în 1980, când actriţa a fost la un concert de-ale Regelui şi a plecat la mijocul spectacolului, pentru că nu vedea nimic. A doua zi, Michael a aflat şi a sunat-o, crezând că nu i-a plăcut show-ul. “Am vorbit la telefon vreo trei ore, atunci”, îşi amintea actriţa. Apoi, telefoanele au fost din ce în ce mai dese şi aşa s-a legat prietenia dintre ei.

Spunea că îl place pentru că se aseamănă foarte mult. “Amândoi am avut o copilărie oribilă; să munceşti de la 9 ani nu e copilărie plăcută, iar el a început la 3 ani”, explica actriţa, într-un interviu din 2006, acordat lui Larry King.

 

Elizabeth Taylor, despre Michael Jackson. Interviu cu Larry King, 2006.

Cei doi au petrecut multe nopţi la Neverland, proprietatea lui Michael, unde urmăreau filme până dimineaţa. Actriţa susţinea că nu e nimic altceva între ei, că tot ce făceau era să râdă şi să se uite la desenele lui Disney.

Una dintre cele mai mari dovezi de afecţiune a fost când starul pop a fost acuzat de molestare. Ea l-a sprijinit din toată inima: “Nu am fost aşa de enervată în viaţa mea“, explica actriţa în emisiunea lui Larry King.

 

Cele două staruri, pe covorul roşu. Sursa: YouTube

 

Cele mai citite

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă