9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialExplozie în apropiere de tribunalul din Izmir. O mașină a explodat în...

Explozie în apropiere de tribunalul din Izmir. O mașină a explodat în fața intrării pentru judecători și procurori. Doi morți și cinci răniți | FOTO + VIDEO

UPDATE 18,45: Explozia din apropierea tribunalului din Izmir a ucis un polițist și un funcționar al tribunalului și a rănit alte 5 persoane a anunțat guvernatorul provinciei Izmir, potrivit agenției Reuters.

Unii dintre răniți se află în stare critică.


UPDATE 16,00: Surse medicale din Izmir au declarat, joi, că zece răniți au fost aduși deja la spital, informează Reuters.


O explozie a avut loc, joi, în apropiere de tribunalul din orașul turc Izmir. Cel puțin trei persoane au fost rănite, potrivit televiziunii CNN Turk, citată de Hurryiet.

Potrivit sursei citate, la fața locului a fost văzută o mașină în flăcăr. Un reporter al agenției Dogan a raportat că explozia a avut loc în fața intrării pentru judecători și procurori.

Totodată, mai multe ambulanțe au fost trimise la locul incidentului.

Presa din Turcia mai relatează că doi militanți au deschis focul asupra poliției, iar unul a fost ucis. La momentul redactării acestei știri, schimbul de focuri continuă.

 

Știre în curs de actualizare.

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă