10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialEXPLOZIE la o uzină din Muntenegru: O persoană a murit şi mai...

EXPLOZIE la o uzină din Muntenegru: O persoană a murit şi mai multe au fost rănite

O persoană a murit şi mai multe au fost rănite, într-o explozie produsă duminică la o uzină de armament din Muntenegru, informează Mediafax.

Deflagrația s-a produs duminică la uzina de Produse Aerospaţiale şi de Apărare Tara, din oraşul Mojkovaţ, situată în nordul ţării, potrivit unui comunicat al poliţiei. 

Poliţia a precizat că a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii deflagraţiei, fără a oferi alte detalii.

Aceasta este cea de-a treia explozie înregistrată la uzina Tara de la începutul lui 2014.

În deflagraţiile precedente, şapte persoane au fost rănite grav, iar anchetele au stabilit că nu au fost respectate regulile de siguranţă, conform  Radio Free Europe/Radio Liberty.

Uzina Tara produce pistoale şi puşti, precum şi armament pentru poliţie. De asemenea, uzina vinde echipament militar unor clienţi din Uniunea Europeană, Statele Unite, Canada şi din regiunea Balcanilor.

Cele mai citite

Apple va organiza un eveniment în luna mai a anului 2024. Ce pregătește compania

Apple va organiza un eveniment pe 7 mai, a anunțat marți compania, în contextul în care există informații potrivit cărora luna viitoare va lansa...

Novak Djokovic a câștigat Premiul Laureus rezervat celui mai bun sportiv al planetei

Liderul clasamentului ATP Novak Djokovic a fost ales sportivul anului în cadrul celei de-a 25-a ceremonii a Premiilor Laureus, Oscarurile pentru sport, desfăşurată luni...

Iohannis spune că nu s-a gândit la reintroducerea serviciului militar obligatoriu și nici n-o va cere

Președintele Klaus Iohannis a declarat că nu și-a pus problema de reintroducere a serviciului militar obligatoriu în România și a precizat că nici nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă