14.6 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialEXPLOZIE pe aeroportul din ISTANBUL. O femeie a murit, alta este grav...

EXPLOZIE pe aeroportul din ISTANBUL. O femeie a murit, alta este grav rănită

UPDATE 15,00: Una dintre cele două femei rănite în explozia de la Istanbul a murit, a informat Compania aeriana Pegasus, citată de mass-media din Turcia. Cealaltă femeie rănită este în stare gravă.

Două femei au fost rănite într-o explozie produsă, miercuri dimineață, pe aeroportul Sabiha Gokcen din Istanbul, informează agenția turcă Anadolu.

Cele două victime sunt angajate la serviciul de curățenie al aeroportului. Ele au fost transportate, în stare critică, la spitalul Pendik din Istanbul.

Explozia s-a produs în apropierea unei aeronave. Cauza acesteia nu este încă stabilită, iar ancheta este în derulare.

Niciun pasager nu a fost rănit, iar avionul și-a continuat procedura de decolare, fără alte incidente.

Citește și:  EXPLOZIE la metroul din ISTANBUL produsă de o BOMBĂ

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Lawrence Wong a depus miercuri jurământul de învestitură în funcția de prim-ministru al Singapore

Lawrence Wong a depus jurământul de învestitură în funcția de prim-ministru al statului Singapore și este doar al patrulea lider de la independență, încheind...

Iohannis reacționează la vestea tragică din Slovacia. “Sunt șocat să aflu”

Klaus Iohannis s-a declarat șocat de faptul că premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat. "Şocat să aflu de faptul că prim-ministrul Slovaciei, Robert Fico,...
Ultima oră
Pe aceeași temă