9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialFemeia care susţine că a întreţinut relaţii sexuale cu prinţul Andrew anunţă...

Femeia care susţine că a întreţinut relaţii sexuale cu prinţul Andrew anunţă că nu va fi “redusă la tăcere”

Femeia care susţine că a fost forţată, pe când era minoră, să "întreţină relaţii sexuale" cu ducele de York la Londra, New York şi în Caraibe, în timpul unor orgii cu alte fete tinere, minore a declarat că nu se va lăsa "redusă la tăcere". Cunoscută sub pseudonimul "Jane Doe #3", ea susţine că a acţionat la ordinul lui Jeffrey Epstein, un bancher bogat, prieten apropiat al prinţului, care a fost condamnat în 2008 pentru că a recurs la serviciile unor prostituate minore, informează Mediafax.

Nu a fost precizată data la care au avut loc aceste fapte, dar "Jane Doe #3" afirmă că a fosta sclava sexuală a lui Jeffrey Epstein între 1999 şi 2002. Reclamanta îl citează şi pe Alan Dershowitz, unul dintre avocaţii lui Epstein şi unul dintre juriştii americani cei mai proeminenţi.

Contactat de AFP, acest profesor la Harvard a negat categoric implicarea sa şi a acuzat-o pe reclamantă că a "inventat această poveste" pentru a-l extorca de bani pe Epstein. "Sunt alb ca zăpada şi mă voi apăra pentru că nu am nimic de ascuns", a anunţat el.

Aceasta nu este prima dată când numele prinţului Andrew, al doilea fiu al reginei Elizabeth II şi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, este citat în cadrul acestei afaceri.

Dar de această dată, chiar şi Palatul Buckingham, care păstrează de obicei o tăcere demnă în astfel de circumstanţe, a ţinut să reacţioneze. Într-un comunicat difuzat vineri, Palatul a anunţat că "orice acuzaţie potrivit căreia au fost comise acte indecente cu o minoră" este "categoric falsă".

Mai mulţi jurnalişti revin în detaliu asupra relaţiei de prietenie dintre prinţul Andrew şi Jeffrey Epstein, care au obiceiul de a pleca împreună în vacanţe. Relaţia lor a fost comentată pe larg după ce Andrew a fost nevoit să renunţe în 2011 la funcţiile sale de reprezentant special al Guvernului britanic pentru comerţul internaţional din cauza relaţiilor sale dubioase cu Epstein.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă