21.3 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialForțele americane au BOMBARDAT un post al armatei afgane

Forțele americane au BOMBARDAT un post al armatei afgane

Opt militari afgani au murit și alți cinci au fost răniți, luni, în Afganistan, după ce forţele americane au bombardat un post al armatei afgane din provincia Logar, informează Mediafax.

Raidul aerian a avut loc luni dimineaţă, în jurul orei locale 7.30 (6.00, ora României), a declarat comandantul de poliţie Mohammad Daud Ahmadi.

Citește și: FOTO. Reconciliere istorică. NATO oferă condoleanţe pentru victimele bombardamentelor împotriva Iugoslaviei

“Suntem la curent cu un incident în care au fost implicate forţele americane în provincia Logar, în dimineaţa zilei de 20 iulie”, a afirmat un purtător de cuvânt al armatei americane, colonelul Brian Tribus.

“Incidentul este investigat” în prezent, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Un comandant al armatei afgane, Abdul Razaq, a precizat că atacul a avut loc în districtul Baraki Barak, la aproximativ 50 de kilometri est de capitala Kabul, relatează Associated Press în pagina electronică.

Potrivit guvernatorului districtului, Mohammad Rahim Amin, raidul coaliţiei internaţionale a fost probabil o greşeală, din cauza coordonării deficiente într-o regiune în care talibanii sunt deosebit de activi.

Cele mai citite

Halterofilul ucrainean Oleksandr Pielieşenko a fost ucis pe front

Halterofilul ucrainean Oleksandr Pielieşenko, dublu campion european şi participant la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost ucis pe front. Anunțul a fost făcut luni...

Motoreductoarele – ce sunt și la ce le folosim?

Cauți cea mai bună soluție pentru a optimiza etapele de lucru? Dacă activezi în domeniul industrial, probabil ai resimțit presiunea de a ține pasul...

CEC Bank susține antreprenorii români și în 2024 prin Programul guvernamental IMM Plus

CEC Bank sprijină antreprenorii români și își reconfirmă angajamentul pe termen lung față de economia românească și în anul 2024, acordând credite cu dobânzi...
Ultima oră
Pe aceeași temă