16.8 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. Atac armat în Orlando: Un bărbat a deschis focul...

FOTO + VIDEO. Atac armat în Orlando: Un bărbat a deschis focul și a omorât cinci persoane. El ar fi fost nemulțumit că a fost concediat. Peste o săptămână, americanii comemorează un an de la atentatul terorist asupra clubului gay

UPDATE 19.22: Atacatorul este un bărbat de 45 de ani a ucis cinci persoane, după care s-a sinucis, a anunţat luni poliţia statului Florida, citată de site-ul ABC News. Asupra atacatorului au fost descoperite un pistol şi un cuţit, potrivit şerifului Comitatului Orange, Jerry Demings.

Şeriful Comitatului Orange a precizat că nu există indicii potrivit cărora atacatorul face parte dintr-o organizaţie teroristă. Potrivit acestuia, este vorba, cel mai probabil, despre „un incident violent la locul de muncă".

Şapte persoane care se aflau în interiorul clădirii nu au fost rănite şi sunt chestionate de către anchetatori. Potrivit primelor informaţii, este vorba despre o răzbunare a unui fost angajat nemulţumit, concediat în luna aprilie.

 

18.05: Cinci persoane, între care și atacatorul, au murit în atacul armat dintr-o clădire de birouri din orașul Orlando, informează CNN, care citează poliția locală.

Potrivit surse citate, nu ar fi vorba despre un act terorist, ci despre un incident care are legătură cu locul de muncă.


Mai multe persoane și-au pierdut viața, luni după-amiază, după ce un bărbat a deschis focul într-o clădire din zona industrială a orașului Orlando, informează BBC News.

Pentru moment, autoritățile americane nu au precizat câte persoane au fost rănite sau ucise în atac.

Atacul armat vine cu o săptămână înainte ca Statele Unite să comemoreze un an de când 49 de persoane au murit într-un club frecventat de comunitatea LBGT, după ce un atacator radicalizat pe internet a deschis focul.

 

​Știre în curs de actualizare. 

Cele mai citite

Exclusiv: Analistul Adrian Negrescu, despre legea evaziunii fiscale: ,,Statul reușește să obțină doar 1-2% din prejudiciile din dosarele penale”

Legea evaziunii fiscale, cunoscută ca legea Ciucă-Ciolacu, împarte românii în tabere și anume cei care văd această măsură ca fiind una utilă în lipsă...

Donald Tusk vrea să consolideze granița Poloniei cu Belarusul

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a declarat, astăzi, că Varșovia începe lucrările pentru consolidarea întregii granițe estice, deoarece țara se confruntă cu ceea ce el...

FOTO Sărbătoare uriașă pentru FCSB, noua campioană a României

Deși a pierdut, la București, meciul cu CFR Cluj, FCSB a sărbătorit câștigarea titlului de campioană a României. Meciul FCSB - CFR Cluj, disputat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă