13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO: Un terminal al aeroportului JFK din New York, evacuat...

FOTO + VIDEO: Un terminal al aeroportului JFK din New York, evacuat de urgență

UPDATE 07.57: Departamentul de operațiuni speciale din New York a precizat, luni dimineața, pe Twitter, că, în urma căutărilor, informațiile s-au dovedit a fi false, astfel că nu a fost tras niciun foc de armă.

Totodată, activitatea pe terminalele închise va fi reluată, mai precizează sursa citată.

———

Terminalul 8 al Aeroportului JFK din New York a fost evacuat, în noaptea de duminică spre luni, după ce polițiștii au fost informați, printr-un apel telefonic, că în zonă s-ar fi auzit focuri de armă, informează Reuters, citat de Agerpres.

Terminalul a fost evacuat,după ce poliția a primit mai multe apeluri privind presupusul incident. Evacuarea a fost o măsură de precauție, a explicat pentru CNN Joe Pentangelo, purtător de cuvânt al Autorității Portuare din New York și New Jersey, operatorul aeroportului. 

Înregistrări video și fotografii postate în rețelele sociale arată sute de oameni ieșind din terminalul respectiv. 

Potrivit agenției Xinhua, toate zborurile de pe aeroport ar fi fost anulate.

Un corespondent de presă — Sherwin Bryce-Pease de la South African Broadcasting Corporation, cu sediul la New York, a declarat însă agenției Reuters că zborul Norwegian Airlines de la Paris a aterizat puțin înainte de ora locală 22 (5 ora României) și că „din cabina piloților nu ni s-a spus nimic. Doar că prima poartă va fi disponibilă la o oră și 15 minute după aterizare — un anunț întâmpinat cu oftaturi uriașe”.

Informațiile primite în apelul telefonic nu au fost confirmate. Nu s-au înregistrat victime, nici arestări, mai precizează sursa citată.

 

 

 

 

Cele mai citite

ANCOM: Veniturile raportate de sectorul telecom din România au stagnat la 3,4 miliarde de euro, în 2023

Numărul utilizatorilor de Internet fix care au ales servicii prin fibră optică a ajuns la cinci milioane, la finele anului 2023, în creştere cu...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Max Verstappen obține a 59-a victorie din cariera sa în Campionatului Mondial de Formula 1

Pilotul olandez Max Verstappen, reprezentând echipa Red Bull, a câștigat Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna, desfășurat duminică la Imola, Italia. Aceasta reprezintă a...
Ultima oră
Pe aceeași temă