18.1 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Trei polițiști au murit și 10 persoane au fost rănite, în...

FOTO. Trei polițiști au murit și 10 persoane au fost rănite, în urma unor explozii cauzate de doi atentatori sinucigași. Incidentul a avut loc în apropierea unei stații de autobuz din Jakarta

UPDATE: Doi presupuși atentatori sinucigași cu bombă au ucis trei ofițeri de poliție indonezieni și au rănit zece persoane în două explozii, a precizat poliția, citată de Reuters.

Exploziile au avut loc la distanță de cinci minute la terminalul de autobuze Kampung Melayu, a adăugat sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al poliției naționale, Setyo Wasisto, a declarat că trei ofițeri au fost uciși și că, după examinarea la fața locului, pare că ar fi fost doi atacatori sinucigași cu bombă. Cinci ofițeri și cinci civili au fost răniți.


Două persoane au murit, miercuri, în estul capitalei indoneziene Jakarta, în urma a două explozii care au avut loc în apropierea unei stații de autobuz, informează Reuters.

Mai multe persoane, printre care ofițeri de poliție, au fost rănite, ulterior fiind spitalizate. Un purtător de cuvânt al spitalului respectiv a declarat pentru postul Metro TV că doi polițiști și un civil primesc îngrijiri medicale. Un alt post de televiziune a relatat că cinci persoane au fost rănite în explozii.  

Autoritățile din țara cu cea mai numeroasă populație majoritar musulmană din lume sunt îngrijorate de ascensiunea radicalismului, în special de noua generație de militanți inspirați de organizația Statul Islamic.

În Indonezia au avut loc o serie de atacuri legate de Statul Islamic începând din ianuarie 2016, când patru militanți au lansat un atac cu bombă și arme automate în centrul Jakartei. Opt persoane, inclusiv militanți islamiști, au fost ucise în acel atac.

Cele mai citite

VIDEO. Lewis Hamilton o bagă în sperieți pe Kendall Jenner. “Te urăsc la propriu!”

Fotomodelul Kendall Jenner a trecut prin momente de panică. Lewis Hamilton a avut-o drept copilot pe celebrul fotomodel în momentul în care a condus...

cum le plac cel mai mult jucătorilor sloturile?

Slot machines sunt una dintre cele mai populare opțiuni de jocuri de noroc folosite de...

Dispute pe salariu minim european. PSD anunță că se majorează din vară, PNL ar vrea discuții cu companiile

Implementarea salariului minim european trebuie finalizată până la sfârșitul anului, însă PSD promite să realizeze această majorare de la 1 iulie, în timp ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă