13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialFOTO: Cum arătau PRIMELE PAGINI ale marilor publicații din lume după o...

FOTO: Cum arătau PRIMELE PAGINI ale marilor publicații din lume după o zi de la doborârea avionului Boeing 777 în Ucraina

Opinia publică internațională se află, încă, în stare de șoc, după ce un avion aparținând liniilor aeriene malaeziene a fost doborât, joi, cu o rachetă la granița dintre Ucraina și Rusia, în apropiere de Donețk.

Tragedia, în urma căreia și-au pierdut viața 298 de persoane, marchează escaladarea tensiunilor dintre Europa și SUA, pe de o parte, și Rusia. de cealaltă parte.

Citește și: VIDEO. ÎNREGISTRĂRILE convorbirilor a doi ofiței ruși, la scurt timp după prăbușirea avionului: Deci cei de la postul Cernuhin l-au doborât. E avion civil

Presa internațională a reacționat cu promtitudine, iar tragedia a fost dezbătută pe primele pagini ale majorității marilor publicații de renume internațional. Cu toate acestea, în mod deloc surprinzător, publicația rusă Komsomolskaya Pravda nici măcar nu menționează de tragedia din Ucraina, deși este unul dintre ziarele cu cel mai mare tiraj din Rusia. Jurnaliștii publicației ruse au preferat, în schimb, publicarea pe prima pagină a unei caricaturi a lui Barack Obama.

Aflați, din galeria foto de mai sus, cum au arătat, vineri, primele pagini ale celor mai importante ziare din lume.

Citește și: Cum a doborât Putin un avion cu 300 de oameni în Ucraina. Noul Război e un eşec

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă