8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. Doi jurnalişti americani de televiziune, OMORÂȚI, în timpul unei...

FOTO + VIDEO. Doi jurnalişti americani de televiziune, OMORÂȚI, în timpul unei transmisiuni în direct. Atacatorul s-a SINUCIS

UPDATE: Presupusul autor al atacului comis, miercuri, în în statul american Virginia, Vester Flanagan,cunoscut și sub numele de  Bryce Williams, ar fi mărturisit pe contul personal de Twitter că a filmat momentul în care i-a ucis pe cei doi jurnaliști, conform publicației online mic.com.

UPDATE:  Presupusul autor al atacului armat comis miercuri în statul american Virginia, soldat cu moartea a doi jurnalişti, a decedat la spital, după ce s-a împuşcat în cap, informează Mediafax.

UPDATE: Presupusul autor al atacului comis, miercuri, în statul american Virginia, soldat cu moartea a doi jurnalişti, este în stare critică după ce s-a împuşcat în cap, informează Mediafax.

“Suspectul în cazul atacului s-a împuşcat şi este în stare critică”, a comunicat Poliţia statului Virginia.

Bărbatul fusese blocat de poliţie pe Autostrada I-66, în zona Fauquier. Fiind încercuit de poliţie, suspectul, identificat drept Vester Flanagan, în vârstă de 41 de ani, s-a împuşcat în cap.

UPDATE:  Autorul atacului armat comis, miercuri, în statul american Virginia, ar fi un fost angajat al postului de televiziune care avea transmisiunea în direct, anunţă autorităţile, relatează Mediafax.

“Suspectul este un fost angajat nemulţumit al postului tv WDBJ”, a declarat Terry McAuliffe, guvernatorul statului american Virginia.

————–

Doi jurnalişti de televiziune au fost împuşcaţi mortal, miercuri, în timpul unei emisiuni transmise în direct, în statul american Virginia, informează presa americană, conform Mediafax.

Incidentul a avut loc în comitatul Bedford din statul Virginia, în timpul unei transmisiuni a postului tv WDBJ7.

Un individ rămas neidentificat a deschis focul spre spaţiul în care era filmat un interviu transmis în direct, transmite Reuters.

Postul tv local WDBJ1 a anunţat că doi prezentatori, Alison Parker şi Adam Ward, au fost omorâţi în incident.

Conducerea postului WDBJ7 a precizat că filmarea avea loc în mallul Bridgewater Plaza, în staţiunea Smith Mountain Lake, situată lângă orăşelul Moneta (Virginia).

Departamentul local al poliţiei a comunicat că autorul atacului a reuşit să fugă şi este căutat în mod activ de autorităţi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă