10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Luis Figo, despre realegerea lui Blatter: Fotbalul a pierdut

FOTO. Luis Figo, despre realegerea lui Blatter: Fotbalul a pierdut

Luis Figo, fostul internaţional portughez care s-a retras din cursă săptămâna trecută, a scris pe contul său Facebook, la scurt timp după ce Sepp Blatter a fost ales pentru un al cincilea mandat la şefia FIFA, că “astăzi, FIFA a pierdut, dar mai ales, fotbalul a pierdut, dar şi cei cărora le pasă de acest sport”, srie Mediafax.

Joseph Blatter a câştigat, vineri, la Zurich, un al cincilea mandat la preşedinţia FIFA, după ce, în urma voturilor din primul tur de scrutin, contracandidatul său, Prinţul iordanian Ali bin Al Hussein, s-a retras din cursă.

În primul tur, Blatter a obţinut 133 de voturi, iar Prinţul Ali 73. După ce s-a consultat cu staful său, Prinţul Ali a decis să se retragă înainte de al doilea tur: “Mulţumesc tuturor şi vă doresc mult succes în viitor”, a spus Prinţul Ali.

Joseph Blatter, în vârstă de 79 de ani, se află la conducerea FIFA din 1998.

 

 

 

 

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă