13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO Italia: Stefania Giannini, ministrul Educaţiei, criticată dur pentru că a...

FOTO Italia: Stefania Giannini, ministrul Educaţiei, criticată dur pentru că a făcut plajă topless

Stefania Giannini, ministrul italian al educaţie, se află în mijlocul unui dezbateri aprige în Peninsulă cu privire la opţiunea acesteia de a face topless pe plajă, după ce un săptămânal italian a publicat o fotografie cu oficialul în această ipostază, relatează site-ul TheLocal.it, preluat de Mediafax.

"Ministrul nu intenţionează să comenteze", a declarat Angelo di Silvio, un purtător de cuvânt al lui Giannini pentru The Local. El nu a spus nici dacă aceasta intenţionează să dea revista Chi în judecată.

Fotografia, în care Giannini este surprinsă făcând baie topless, a fost publicată marţi de revista glossy Chi. Între timp, poza a fost preluată de cel mai important cotidian italian, Corriere della Sera, dar şi de alte publicaţii, inclusiv Il Messaggero.

Însă, în loc să dezbată pe tema dreptului lui Giannini la viaţă privată, italienii s-au concentrat asupra faptului dacă ea are dreptul să apară topless, vreodată, atunci când se află în concediu.

Dezbaterea s-a extins şi pe Twitter, iar acest lucru a fost criticat. "Serios, o femeie topless este (subiect) de ştiri?", se arată într-un mesaj postat.

foto: ilsecoloxix.it

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă