17.8 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Mâna dreaptă a lui Donald Trump, Kellyanne Conway, explică de ce...

FOTO. Mâna dreaptă a lui Donald Trump, Kellyanne Conway, explică de ce s-a așezat încălțată pe o canapea din Biroul Oval, în timpul unei întâlniri oficiale. Fotografiile surprinse de jurnaliști au stârnit critici dure la adresa consilierei

Consiliera de încredere a lui Donald Trump, Kellyanne Conway, a reacționat, miercuri, după ce a stârnit o serie de critici, din cauza unor fotografii în care apărea așezată într-o poziție inadecvată, pe o canapea din Biroul Oval, în timpul unei întâlniri oficiale a președintelui american cu directorii de școli și licee, informează Harper’s Bazaar.

„Am fost rugată să fac o fotografie dintr-un anumit unghi. Nu am vrut să fiu lipsită de respect sau să stau cu picioarele pe canapea”, a declarat ea, în cadrul emisiunii Lou Dobbs Tonight, de pe Fox.

Totodată, ea a afirmat că fotografiile au fost făcute de un opozant al președintelui Donald Trump.„Fotografia i-a aparținut unui jurnalist care nu e mulțumit că Donald Trump e președinte. Dar aș vrea ca oamenii să se concentreze pe munca extraordinară a președinților liceelor și universităților de tradiție afro-americane și cât de onorați am fost să îi avem în Biroul Oval”, a mai spus ea.

Kellyanne Conway, a stârnit critici dure, marți, după ce, pe rețelele de socializare au apărut fotografii în care ea stă pe o canapea din Biroul Oval în genunchi și încălțată, în timp ce președintele american discută cu directorii de culoare ai mai multor instituții de învățământ, informează Daily Mail.

În timp ce președintele Donald Trump făcea fotografii oficiale cu directorii unor licee și universități dedicate afro-americanilor, Kellyanne Conway a fost surprinsă de jurnaliști stând într-o poziție inadecvată pe o canapea.

Într-una dintre fotografii, ea este surprinsă butonând telefonul, iar într-o alta încearcă, tot de pe canapea, să facă fotografii președintelui american și invitaților săi.

Unii internauți au criticat-o pe Conway pentru postura sa, mai ales în contextul în care Administrația Trump încearcă să se apropie de comunitatea afro-americană.

„Este șocant și bizar. Cum să stai așa în biroul șefului tău? Mai ales în fața altor invitați? Tocmai când mă gândeam că Administrația Trump nu ne mai șochează cu nimic”, a scris un internaut.

 

 

Cele mai citite

Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat

Sportivul român Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat pe o perioadă de 17 luni de Tribunalul Antidoping al...

Ciolacu și Ciucă vizitează împreună Salonul de armament BSDA de la Băneasa. Premierul susține că a repornit industria de apărare

Premierul Marcel Ciolacu susține că, sub mandatul actualului guvern, pe care îl conduce, industria românească de apărare și-a repornit activitatea. Majoritatea fabricilor din acest...

Ciucă, mesaj clar: “România nu poate fi intimidată de nimeni”

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au fost prezenți la târgul internațional Black Sea Defense and Aerospace – BSDA 2024, acolo unde au examniat mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă