11.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. NATO recrutează FOTOGRAFI pentru cel mai amplu exerciţiu MILITAR din...

FOTO. NATO recrutează FOTOGRAFI pentru cel mai amplu exerciţiu MILITAR din ultimii 13 ani

Alianţa Atlantică doreşte o mediatizare grandioasă pentru cel mai amplu exerciţiu militar organizat în ulltimii 13 ani.

Exerciţiul Trident Juncture se va desfăşura în Italia, Spania şi Portugalia în perioada 21 octombrie – 6 noiembrie.

Pentru această acţiune, Alianţa Atlantică doreşte să coopteze şi fotografi amatori, care să contribuie la mediatizarea evenimentului.

Persoanele selectate vor primi funcţia de “Junior Social Media Photographer” şi vor asista la operaţiunile militare din cele trei ţări ale exerciţiului.

Citeşte şi: NATO efectuează cea mai amplă demonstrație de forță de după Războiul Rece

Persoanele interesate să colaboreze cu NATO trebuie să trimită o fotografie cu un subiect de acţiune, informează  Alianţa Atlantică. Imaginile înscrise în competiţie vor fi evaluate de NATO conform unor criterii de creativitate, calitate şi popularitate. Din acest motiv, juriul recomandă concurenţilor să îşi roage prietenii să le voteze pozele, pentru a avea cât mai multe şanse.

Fotografiile pot fi trimise la concurs până la data de 11 octombrie 2015.

Până acum, poza cea mai votată este cea trimisă de o româncă, Marcella Drăgan. Ea a fost realizată la concursul sportiv al poliţiştilor din Forţele Speciale.

În GALERIA FOTO de mai sus puteţi vedea o parte dintre imaginile trimise la concurs.

Citeşte şi: Gafă pe un site al Pentagonului: România a rămas Republică Socialistă condusă de Ceaușescu și Iliescu

 

 

 

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...
Ultima oră
Pe aceeași temă