17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Prințul William, vizită în Orașul Interzis din China

FOTO. Prințul William, vizită în Orașul Interzis din China

Ducele de Cambridge, prințul William, a făcut, luni, o vizită în China, după aproape 30 de ani de la ultima vizită a familiei regale britanice în această țară, informează Daily Mail.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile cu prințul William în China

Citește și: FOTO. Prințul Harry, pe urma veverițelor roșcate

Ducele de Cambridge a vizitat Capitala Chinei, dar și Orașul Interzis. Vizita a fost făcută la invitația președintelui chinez Xi Jinping.

Mi-am dorit întotdeauna să vizitez China. M-am plimbat prin Orașul Interzis. Am fost impresionat de mărimea și de detaliile arhitecturii de acolo. A fost fenomenal”, a spus prințul.

După vizita la Beijing, William a deschis Marele Festival de Creativitate din Shanghai, care are obiectivul de a ajuta Regatul Unit să intre pe piața chineză.

Citește și: VIDEO. Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a apărut într-un videoclip caritabil

„Acest festival este o bună oportunitate pentru a arăta capacitatea afacerilor britanice de a se reinventa și de a se adapta pe noi piețe”, a explicat William.

Președintele Chinei a vorbit frumos despre relațiile dintre China și Regatul Unit, deși prințul Charles a insultat poporul chinez, cu numele de „figurine din ceară”.

„De-a lungul anilor, familia regală a arătat un interes deosebit pentru relațiile dintre China și Regatul Unit”, a spus liderul de la Beijing, Xi Jinping.

Președintele a invitat întreaga familie regală într-o nouă vizită în China. Ultima vizită a familiei regale britanice în China a fost în anul 1986 și a fost făcută chiar de regină și de ducele de Edinburgh.

Cele mai citite

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...
Ultima oră
Pe aceeași temă