20.3 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialFOTO: Un bărbat a intrat cu mașina într-un grup de spectatori la...

FOTO: Un bărbat a intrat cu mașina într-un grup de spectatori la o cursă NASCAR

Un bărbat a fost arestat, duminică noaptea, în Virginia, după ce a intrat cu mașina într-un grup de 22 de spectatori, care asistau la  cursa Goody’s Fast Relief 500 de la circuitul Martinville Speedway din Virginia. Dintre acestea, nouă persoane au necesitat îngrijiri medicale, potrivit Russia Today, citat de News.ro.

„Tot ce ştim până în acest moment este că un autovehicul a lovit cel puţin zece pietoni şi îi tratăm pe aceştia la centrul medical de pe circuit”, a declarat purtătoarea de cuvânt a poliţiei statale din Virginia, Corrine Geller.

De asemenea, nouă persoane, cu vârste între 13 şi 65 de ani, au fost transportate la Spitalul Memorial din Carolina de Nord.

Geller a precizat că bărbatul arestat nu era sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul accidentului.  Potrivit unui martor, șoferul nu știa ce face sau unde se află.

„Şoferul nu ştia ce făcea sau unde era. Puteai să auzi ţipete de ajutor. Cred că erau 15 sau 20 de maşini de poliţie şi ambulanţe. Bărbatul arestat era învelit într-un cearşaf până la gât. Cred că era într-o stare gravă”, a precizat el.

Un alt martor a susținut că șoferul părea să fi intrat în mulțime în mod intenționat. „A condus direct înspre noi. S-a oprit şi s-a holbat la noi. M-a privit direct în ochi şi mi-a spus «la dracu cu asta». Apoi a intrat în mijlocul mulţimii”, a explicat Joel Fulp.

Spectatorii se aflau la cursa Goody’s Fast Relief 500 de la circuitul Martinville Speedway din Virginia. 

Cele mai citite

Ministrul Sănătății vorbește despre situația maestrului Florin Piersic

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a transmis sâmbătă că evoluția artistului Florin Piersic, care a fost operat la Spitalul "Foișor" din Capitală, este una favorabilă. "Aşteptăm...

ONU cere anchetă independentă, după descoperirea unor gropi comune în Gaza

Consiliul de Securitate al Organizației Națiunilor Unite (ONU) a cerut vineri o anchetă "independentă" şi "imediată" după descoperirea în jurul spitalelor din Gaza a...

MAE, despre secțiile de votare deschisse în străinătate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) organizează, prin Misiunile Diplomatice şi Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile europarlamentare...
Ultima oră
Pe aceeași temă