8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO: Un camion încărcat cu butelii se îndrepta, cu mare viteză, spre...

FOTO: Un camion încărcat cu butelii se îndrepta, cu mare viteză, spre zona centrală a Barcelonei. Ca să îl oprească pe șofer, polițiștii au fost nevoiți să tragă focuri de armă. Bărbatul, de origine suedeză, ar fi avut probleme psihice

UPDATE 15.35: Șoferul a fost indentificat, marți după-amiază. Este vorba despre un suedez de 33 de ani. Potrivit ministrului de Interne spaniol, Juan Ignacio Zoido, șoferul camionului nu a intenționat să comită un act teororist. Pe de altă parte, Joakim Robin Berggren ar avea probleme psihice, informează Daily Mail.

Totodată, poliția a precizat că suspectul nu purta armă. Pentru moment, nu există semne că respectivul camion ar fi fost furat.

Mireia Ruiz a văzut camionul trecând prin zonă. „Oamenii au strigat la el, însă el râdea și le arăta semne obscene”, a povestit martora, pentru AFP. 


Un bărbat care se afla la bordul unui camion încărcat cu butelii de gaz a fost arestat de autoritățile spaniole, pe motiv că el se îndrepta cu o viteză foarte mare, pe contrasens, spre zona centrală a Barcelonei, informează The Telegraph.

Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei locale, incidentul a avut loc în jurul orei locale 11.00 (12.00 ora României). De asemenea, un post de televiziune a explicat că suspectul a lovit mai multe maşini care circulau pe autostradă înainte să fie oprit de către poliţişti.

Astfel, un poliţist a tras un foc de armă prin luneta camionului şi a reuşit să-l determine pe şofer să oprească. În acest timp, mai multe butelii de gaz au căzut din remorcă în timpul urmăririi, astfel că cel puțin o persoană a fost rănită.

Potrivit publicației La Vanguardia, suspectul ar fi un cetăţean suedez. El a fost transportat la spital.

 

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă