6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO+VIDEO: Vladimir Putin, surprins în timp ce făcea exerciţii în sala de...

FOTO+VIDEO: Vladimir Putin, surprins în timp ce făcea exerciţii în sala de fitness

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a fost surprins în timp ce făcea exerciţii la sala de fitness a reşedinţei sale din Soci, alături de premierul Dmitri Medvedev, informează Mediafax.

După o sesiune intensă de sport, cei doi lideri ruşi au pregătit fripturi la grătar pentru micul dejun şi au băut câte o cană de ceai.

Putin a fost întotdeauna adeptul campaniilor de PR atent regizate, pentru a-şi promova imaginea de lider dur. În timpul unei vizite în Crimeea la jumătatea lunii august, el a fost filmat în timp ce se scufunda în Marea Neagră la bordul unui minisubmarin, pentru a explora epava unei nave.

El a mai participat la o operaţiune similară în 2011, dar atunci s-a descoperit că două amfore pe care le-a recuperat în timpul scufundării fuseseră amplasate special pentru ca el să le găsească.

În alte campanii de imagine desfăşurate în ultimii ani, Vladimir Putin a împuşcat un tigru cu o armă cu tranchilizante, a pus o zgardă cu emiţător la gâtul unui urs polar sedat şi a călărit la bustul gol.

Ultima campanie de imagine intervine în contextul în care rata de aprobare a lui Putin, deşi mare pentru standardele vest-europene, este în scădere în ultima perioadă. Un sondaj recent a arătat că 72% dintre ruşi l-ar realege preşedinte dacă ar avea loc alegeri luna aceasta.

Popularitatea lui Putin a înregistrat o scădere în ultima perioadă din cauza devalorizării rublei, care a avut un impact masiv asupra economiei Rusiei, afectată de asemenea de sancţiunile privind rolul Moscovei în conflictul din Ucraina şi scăderea preţului petrolului.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă