11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO+VIDEO: Dragoste la Casa Albă. Barack și Michelle Obama, declarații romantice de...

FOTO+VIDEO: Dragoste la Casa Albă. Barack și Michelle Obama, declarații romantice de Ziua Îndrăgostiților

Preşedintele american Barack Obama şi soţia sa Michelle şi-au făcut, anul acesta, declaraţiile de dragoste, cu ocazia Sfântului Valentin, joi, prin intermediul emisiunii realizate de Ellen DeGeneres, potrivit site-ului The Hill.

“Surpriză! Bună, iubitule. Voiam doar să îţi urez “La mulţi ani!”, de Ziua Îndrăgostiţilor. Este ultima pe care o vom petrece la Casă Albă, ocazie cu care ţi-am scris o mică poezie: ”Trandafirii sunt roşii, violetele sunt albastre, tu eşti preşedinte, iar eu sunt iubita ta. Am scris asta cât am făcut exerciţiile, de dimineaţă”, i-a transmis Michelle Obama preşedintelui american, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor.

“Eşti singura femeie cu care îmi împart soţul, în această zi”, i-a spus spus soţia preşedintelui american popularei gazde TV, Ellen.

Preşedintele Obama a părut surprins de gestul soţiei sale. Astfel, Ellen i-a pregătit un aranjament cu flori, lumânări, muzică şi o cortină roşie, pentru ca şi el să îi facă declaraţii de dragoste lui Michelle.

“Mi-am pregătit ceva. Voiam să îi fac declaraţia faţă în faţă, dar pot să îi transmit şi acum. Cineva să sune la Urgenţă, pentru că lucrurile sunt pe cale să se încingă. Michelle, anul acesta, de Sfântul Valentin, o să am grijă de tine. O să îţi fac pâine de zuchhini, apoi voi pune nişte cartofi wedges pe o farfurie, aşa cum îţi place ţie. Apoi o să îţi fac un masaj, cât te uiţi la emisiunea de Design a lui Ellen, pe HDTV. Asta pentru că te iubesc atât de mult!  Ţin la tine, mai mult decât crezi! Exact, lui Obama îi pasă”, a mai spus preşedintele american, făcând aluzie la programul său ObamaCare.

Totodată, el a adăugat că a luat multe decizii bune, ca preşedinte, însă cea mai bună decizie a fost când a ales-o pe ea.

“Mulţumesc că mă susţii. Te iubesc.”, a conchis Barack Obama.

 

 

 

Cele mai citite

Iohannis spune că nu s-a gândit la reintroducerea serviciului militar obligatoriu și nici n-o va cere

Președintele Klaus Iohannis a declarat că nu și-a pus problema de reintroducere a serviciului militar obligatoriu în România și a precizat că nici nu...

Neuropatie diabetică: Tipuri, simptome și cauze

Neuropatia diabetică este o complicație a diabetului care afectează sistemul nervos. Este o boală progresivă, iar simptomele se agravează în timp. Neuropatia diabetică apare atunci...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...
Ultima oră
Pe aceeași temă