16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialGeorge H. W. Bush, Crăciun în spital

George H. W. Bush, Crăciun în spital

Fostul preşedinte american George H. W. Bush și-a petrecut Crăciunul în spital, acesta fiind internat încă de marți din cauza unor probleme respiratorii.

Potrivit Mediafax, fostul preşedinte, în vârstă de 90 de ani, "are moralul bun şi continuă să facă progrese, dar va rămâne la Houston Methodist Hospital în această seară", scria vineri seara Jim McGrath într-un mesaj postat pe Twitter, fără să precizeze care sunt motivele.

Cel de-al 41-lea preşedinte al Statelor Unite este spitalizat de marţi seara. El a fost transportat la Houston Methodist Hospital "ca măsură de precauţie, în urma unei jene respiratorii", anunţa atunci McGrath.

Purtătorul de cuvânt a anunţat miercuri că prognosticul fostului preşedinte este "favorabil".

George H. W. Bush este cel mai în vârstă dintre cei patru preşedinţi americani în viaţă şi apare cel mai adesea într-un scaun cu rotile.

Acest lucru nu l-a împiedicat să-şi sărbătorească împlinirea vârstei de 90 de ani, în iunie, efectuând un salt cu paraşuta, în tandem, în statul Maine (nord-est), unde se află una dintre reşedinţele familiei Bush.

Născut în 1924, în statul Massachusetts (est), George H.W. Bush – fiu de senator – a devenit în 1989 al 41-lea preşedinte al Statelor Unite şi a exercitat un mandat (1989-1993).

El a fost înfrânt de către democratul Bill Clinton în alegerile prezidenţiale din 1992, iar cel mai mare dintre cei şase copii, George W. Bush, a devenit preşedinte opt ani mai târziu, mai scrie Mediafax.

Jeb Bush, alt fiu al fostului şef de stat, a anunţat recent că se lansează în cursa pentru fotoliul de la Casa Albă, în 2016.

Cele mai citite

COS raportează un volum de business anual de 29 milioane de euro

COS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii integrate de fit – out  și pionier al acestui segment în România, raportează un volum de...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...
Ultima oră
Pe aceeași temă