10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialGurul motivațional Wayne Dyer a murit

Gurul motivațional Wayne Dyer a murit

Gurul motivațional Wayne Dyer, care a oficiat căsătoria dintre Ellen Degeneres și Portia de Rossi, a murit la vârsta de 75 de ani, informează CBS News. 

”Wayne a părăsit trupul său și a trecut în neființă în timpul nopții. Întotdeauna a spus că abia așteaptă următoarea aventură și că nu se teme de moare. Suferim după el, însă zâmbim când ne când cât de mult îi va plăcea pe lumea celalată. Te vom iubi pentru totdeaună”, a scris familia lui Dyer pe pagina lui de Facebook, fără să dezvăluie cauza morții.

Wayne Dyer a ajuns celebru după ce și-a publicat prima carte, în 1976, "Your Erroneous Zone". Cartea a ajuns un bestseller internațional și a marcat începutul carierei lui Dyer ca autor și conferențiar. Discursurile sale i-au adus o mulțime de fani care l-au numit ”părintele motivației”. Mesajul său era unul simplu: Gândește-te la lucruri bune, și lucruri bune și se vor întâmpla. 

”Rezervă-ți cinci minute din zi pentru a te concentra asupra lucrurilor pe care vrei să le atragi în viața ta: ”Sunt bine. Sunt vindecat. Am o sănătate bună. Am tot ce am nevoie. Sunt fericit”. Spune-ți aceste lucruri o dată pe zi. După opt ore la lucru te vei trezi și vei vedea că începi să atragi lucrurile care se regăsesc în subconștientul tău”, a spus Dyer pentru CBS, într-un interviu din 2014.

Viața lui Dyer este în sine o poveste motivantă. Bărbatul s-a născut în Michigan și și-a petrecut o parte din copilările în orfelinate. A ajuns să obțină un doctorat în consiliere educațională de la Universitatea Wayne State și preda la Universitatea Sfântul John din New York, când prima lui carte a ajuns un succes internațional. 

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă