23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Un mort şi şapte răniţi în urma atacului de la Ierusalim,...

UPDATE. Un mort şi şapte răniţi în urma atacului de la Ierusalim, comis de Hamas

UPDATE 21.00: O fetiţă de câteva luni, rănită în atac, a decedat la spital, iar autorităţile israeliene au stabilit că autorul atentatului este membru al mişcării islamiste Hamas, relatează AFP, conform Mediafax.

"Fetiţa a fost adusă într-o stare foarte gravă şi nu a supravieţuit", a declarat un purtător de cuvânt al unui spital din Ierusalim.

Cel puţin opt persoane au fost rănite, inclusiv un copil, după ce un bărbat a intrat intenţionat cu maşina într-un grup de oameni, în Ierusalim, autorităţile suspectând un atac terorist.

Incidentul a avut loc la capătul unei linii de tramvai, în Ierusalim. Un bărbat a intrat cu maşina într-un grup de oameni, a încercat să fugă pe jos, dar a fost împuşcat de poliţie, fiind rănit.

Autorităţile israeliene au stabilit că autorul atacului este un tânăr de 21 de ani, care este membru Hamas.

Cel puţin opt persoane au fost rănite, un copil fiind în stare gravă, după ce un bărbat a intrat intenţionat cu maşina într-un grup de oameni, în Ierusalim, relatează site-ul Ynetnews, conform Mediafax. Autoritățile suspectează un atac terorist.

Incidentul a avut loc la capătul unei linii de tramvai, în Ierusalim. Un bărbat a intrat cu maşina într-un grup de oameni, a încercat să fugă pe jos, dar a fost împuşcat de poliţie, fiind rănit.

Opt persoane au fost rănite în incident, inclusiv un copil care este în stare gravă.

Autorităţile israeliene au declanşat o anchetă în acest caz, suspectând un atac terorist.

Cele mai citite

România aniversează 20 de ani de apartenență la NATO. Mesajul președintelui Klaus Iohannis

La celebrarea a 20 de ani de la aderarea României la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord, președintele Klaus Iohannis a declarat că NATO este...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă