19.1 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialIn ziua votului din Ucraina, Medvedev viziteaza Crimeea pentru a discuta despre...

In ziua votului din Ucraina, Medvedev viziteaza Crimeea pentru a discuta despre recreerea copiilor

“Pe 25 mai, primul ministru al Rusiei, Dimitri Medvedev, va vizita Departamentul Serviciului Federal de Migratie al orasului Sevastopol”, anunta agentia de stiri ITAR-TASS.

Medvedev, care este leaderul Partidului Rusia Unita, ii va primi duminica pe localnici in sala de receptie a gruparii politice pe care o reprezinta.

Luni, 26 mai, primul ministru al Federatiei Ruse se va intalni cu vicepremierii Crimeei pentru a discuta despre posibilitatile de recreere ale copiilor, iar mai tarziu se va deplasa la centrul internationalpentru copii, Artek.

Medvedev va fi insotit in Crimeea de o delegatie mai mare, ce ii include pe vicepremierii Igor Shuvalov, Dmitry Kozak, Arkady Dvorkovich, Olga Golodets, Dmitry Rogozin, Sergei Prikhodko, Yuri Trutnev si Alexander Khloponin si de cinci ministri.

Aceasta este a doua vizita oficiala a lui Medvedev in Crimeea, dupa anexarea peninsulei de catre Rusia, dupa cea din 31 martie, cand s-a intanit cu reprezentantii guvernului local.

Cele mai citite

VIDEO. Neil Lennon, primele declarații după ce a preluat banca tehnică a Rapidului

Neil Lennon, noul antrenor al Rapidului, a susținut astăzi prima conferință de presă de la instalarea pe banca tehnică a giuleștenilor. Nord-irlandezul a afirmat...

Toni Kroos pune ghetele în cui. “Gata cu Real, gata cu fotbalul”

Legendarul Toni Kroos a făcut marele anunț. Mijlocașul Realului se retrage din fotbal, după EURO 2024, potrivit spuselor sale. Fotbalistul german Toni Kroos, în vârstă...

Cutremur în sudul Italiei! Sute de locuitori au fost evacuați

Aproximativ 140 de deținute dintr-o închisoare de femei de lângă Napoli au fost evacuate pentru evaluări structurale, în timp ce zeci de clădiri de...
Ultima oră
Pe aceeași temă