19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialIncendiu la un azil de bătrâni din Ucraina. Cel puțin 17 persoane...

Incendiu la un azil de bătrâni din Ucraina. Cel puțin 17 persoane au murit

Cel puțin 17 persoane au murit, duminică, într-un incendiu care a izbucnit la un azil de bătrâni, situat într-un sat la aproximativ 40 de kilometri nord-est de Kiev, informează agențiile de presă internaționale, citate de Agerpres.

Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă din Ucraina, a precizat că incendiul a izbucnit în jurul orei locale 4:00 într-o clădire privată de două etaje în care funcţiona temporar un azil de bătrâni.

Flăcările s-au extins în întregul edificiu în care se aflau, potrivit datelor preliminare, circa 35 de persoane. Serviciile de urgenţă au reuşit să salveze 18 persoane, restul pierzându-şi viaţa.

Cadavrele a 16 dintre cei 17 decedaţi au fost scoase deja din clădire. Potrivit Reuters, o persoană este dată dispărută. 

„Unităţile serviciilor de urgenţă au salvat 18 oameni, cinci dintre ei fiind spitalizaţi cu arsuri de diverse grade”, a anunţat Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă într-un comunicat de presă. 

Cele mai citite

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă