15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialINCENDIU puternic la un imobil din Paris: Cel puțin opt persoane au...

INCENDIU puternic la un imobil din Paris: Cel puțin opt persoane au MURIT

Cel puțin opt persoane au murit într-un incendiu produs, în noaptea de marți spre miercuri, la un imobil din nordul Parisului, informează Mediafax.

Printre persoanele decedate se află și doi copii, susțin pompierii.

De asemenea, alte patru persoane au fost rănit, între care se află de asemenea doi copii.

Incendiul a izbucnit la parterul clădirii, după care s-a extins pe casa scărilor.

Cel puţin 100 de pompieri au fost mobilizaţi pentru stingerea flăcărilor, iar în prezent incendiul este sub control. Un pompier a declarat pentru postul de radio Europe 1 că focul se întindea pe şase etaje atunci când au sosit echipele de intervenţie.

Ministrul de Interne, Bernard Cazeneuve, primarul Parisului, Anne Hidalgo, şi prefectul poliţiei, Michel Cadot, au sosit la locul incendiului.

Potrivit ministrului, “este prea devreme pentru a determina cauzele acestei drame”. Parchetul din Paris a încredinţat brigăzii criminalistice a poliţiei judiciare ancheta în acest caz.

Anne Hidalgo a afirmat că “aproximativ 15 locuinţe au fost afectate” de flăcări, subliniind că “imobilul privat era în stare bună”.

Autorităţile au pus la dispoziţia locuitorilor imobilului soluţii temporare de cazare, a declarat pentru France Bleu primarul sectorului 18 al Parisului, Eric Lejoindre.

Cele mai citite

Aproape 100 de blocuri din București rămân fără apă caldă până duminică

O veste cum nu se poate mai proastă pentru unii locuitori ai Capitalei, în contextul în care afară s-a răcit vremea. O avarie lasă...

9 persoane rănite și pagube raportate în urma cutremurului din Japonia

Cutremurul care a lovit sud-vestul Japoniei s-a soldat cu 9 persoane rănite şi a provocat pagube, au anunţat joi autorităţile. Seismul cu magnitudinea de 6,6...

Premierul plănuiește investiții de 15 miliarde de euro din banii arabilor. Care va fi rezultatul?

Premierul Marcel Ciolacu, aflat zilele acestea în Qatar și Emiratele Arabe Unite, planifică să aducă bani în țară de la arabi pentru investiții. Vorbim...
Ultima oră
Pe aceeași temă