10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialIncident grav la Carnavalul de la Rio. Opt persoane au făst rănite...

Incident grav la Carnavalul de la Rio. Opt persoane au făst rănite într-un accident care a implicat un car alegoric

Popularul carnaval din Rio de Janeiro, un spectacol grandios, extrem de așteptat pe durata Carnavalului, a fost umbrit duminică noaptea, de un accident care a implicat un car alegoric, ce a rănit opt persoane, relatează DPA, citat de Agerpres.

Accidentul a avut loc la începutul principalei zone de paradă, Sambadrom, atunci când ultimul car al primei școli de samba apărută în scenă, Paraiso do Tuiuti, a intrat într-una dintre tribune. Cei care manevrau “vehiculul” au pierdut controlul asupra acestuia, în condițiile în care o ploaie măruntă cădea asupra orașului duminica noaptea.

Carul imens, pe care dansau 15 persoane, s-a lovit de unul dintre gardurile tribunei, a constatat un jurnalist AFP care a precizat că o femeie și-a rupt piciorul.



Citeşte şi: FOTO. Carnavalul de la Rio, imaginea sărăciei în contrast cu distracția și voia bună

Carnavalul de la Rio de Janeiro, cunoscut în întreaga lume pentru carele ințesate de oameni ce dansează, nu înseamnă întotdeauna bucurie și distracție. Într-o serie de poze marca Associated Press, câteva cadre demonstrează că, în spatele distracției, sărăcia din Brazilia încă își face simțită prezența.



 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă