8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. India: Incendiu de proporții la o fabrică de arme. Cel puțin...

VIDEO. India: Incendiu de proporții la o fabrică de arme. Cel puțin 17 persoane au murit și alte 19 au fost rănite

UPDATE 9.43: Cel puțin 17 persoane au murit, iar alte 19 au fost rănite în incendiul de la depozitul de muniție, potrivit poliției și pompierilor indieni, citați de AFP, informează Agerpres.

„Şaptesprezece persoane au murit, iar 19 au fost rănite, dar viaţa lor nu este în pericol”, a declarat Smita Patil, responsabilă a poliţiei din districtul Wardha prezentă la faţa locului. „Operaţiunea este în curs de desfăşurare, iar focul este sub control”, a adăugat aceasta. 

Totodată, mii de familii care trăiesc în satele din vecinătatea depozitului de arme au fost evacuate.

Potrivit agenţiei Press Trust of India, doi ofiţeri figurează printre cei 17 militari decedaţi, în timp ce postul de televiziune NDTV a relatat că incendiul uriaş a fost precedat de o explozie. 
————-

Mai multe persoane au murit, marți dimineața, după ce un incendiu izbucnit la un important depozit de muniţii al armatei, în centrul Indiei, potrivit presei locale, citată de AFP, informează Agerpres.

Potrivit agenţiei Press Trust of India, cel puţin 17 soldaţi au murit în acest incendiu survenit în apropiere de Nagpur, în timp ce postul de televiziune de ştiri NDTV a relatat despre moartea a opt persoane.

Conform altor media indiene, a început evacuarea civililor din localităţile situate în apropierea depozitului.

Incendiul a izbucnit în jurul orei locale 01:30 (21:00 GMT luni) la depozitul din Pulgaon, în apropiere de Nagpur, în statul Maharashtra. 
Echipaje de pompieri, cu ajutorul a zece autospeciale, au luptat întreaga noapte cu flăcările, a declarat Ramesh Barde, un responsabil al serviciului de pompieri din Nagpur. „’Incendiul a fost anunţat la 01:30 (ora locală) şi autospecialele pompierilor au sosit înainte de 02:30. Focul a fost stăpânit în jurul orei 06:15. Situaţia este sub control”, a precizat acesta pentru presă.

 

Cele mai citite

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...
Ultima oră
Pe aceeași temă