13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialIndonezia: Alertă cu BOMBĂ la bordul unui avion de pasageri

Indonezia: Alertă cu BOMBĂ la bordul unui avion de pasageri

Un avion al companiei Indonesian Batik Air, cu 122 de persoane la bord, a efectuat o aterizare de urgență în orașul indonezian Makassar, după o presupusă amenințare cu bombă la bordul aparatului de zbor, a declarat, vineri, un oficial guvernamental citat de Reuters, informează Agerpres.

”Am primit un apel telefonic de la aeroportul ‘Sultan Hasanuddin’ din Makassar despre o posibilă bombă la bordul Batik Air, care efectua un zbor din insula Ambon la Jakarta”, a indicat un purtător de cuvânt al Ministerului indonezian al Transporturilor, J.A. Barata.

În acest moment nu este clar de unde angajații aeroportuari au ajuns în posesia respectivei informații,dar o anchetă urmează să elucideze circumstanțele incidentului, conform mass-media locale.

După aterizarea în Makassar, avionul a fost izolat, iar toți pasagerii evacuați. O echipă de geniști a verificat interiorul aeronavei, cercetând întreaga suprafață a aparatului de zbor. Nu a fost descoperită nicio bombă în avion.

Batik Air este o filială a companiei low-cost Lion Air, ale cărei avioane efectuează zboruri doar pe teritoriul Indoneziei.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă