23.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialInițiatorul Brexitului, Nigel Farage, susține că ar fi posibil un nou referendum,...

Inițiatorul Brexitului, Nigel Farage, susține că ar fi posibil un nou referendum, după ce credibilitatea premierului Theresa May a fost “afectată în mod fatal”

Nigel Farage, fostul lider al formaţiunii naţionaliste Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP), avertizează că ar putea urma un nou referendum privind apartenenţa Regatului Unit la Uniunea Europeană, în urma rezultatului neconcludent al scrutinului legislativ, relatează vineri BBC News citat de Mediafax.

Fostul lider al UKIP a declarat că într-o astfel de situaţie "nu ar avea de ales" decât să se revină în politică, mai ales după ce credibilitatea Theresei May în fruntea Partidului Conservator a fost "zdruncinată în mod fatal".

Paul Nutall, actualul lider al formaţiunii eurosceptice, a afirmat şi el că decizia Theresei May de a convoca alegerile a pus procedura de Brexit "în pericol".

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Defecțiune la metrou, ce afectează intervalul de timp la care sosesc trenurile

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 Berceni - Tudor Arghezi se desfăşoară momentan la un interval de 6 minute, din cauza unor defecţiuni...

Achiziția avioanelor F-35 ar crea locuri de muncă și ar accelera dezvoltarea tehnologică pe 50 de ani

Achiziția avioanelor militare F-35 ar crea locuri de muncă și ar accelera dezvoltarea tehnologică a României pentru următorii 50 de ani, afirmă un comunicat...

Descoperă beneficiile consumului de produse artizanale

Într-o lume dominată de producția industrială și de alimentele procesate, produsele artizanale reprezintă o răsplată pentru cei care apreciază gustul autentic, calitatea superioară și...
Ultima oră
Pe aceeași temă