10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialInstanbul: Incident armat în faţa sediului central al Poliţiei

Instanbul: Incident armat în faţa sediului central al Poliţiei

Două persoane au deschis focul spre sediul central al Poliţiei din Istanbul, miercuri seară, iar unul dintre agresori a fost împuşcat mortal de autorităţi, potrivit Mediafax.

Incidentul armat a avut loc la sediul central al Poliţiei din Istanbul, în cartierul Fatih al metropolei, informează site-ul ziarului Hurriyet.

Citește și: Nou atac armat la Istanbul. Atacatorul care a intrat în sediul Partidului AKP a fost REȚINUT

O femeie care avea asupra ei un dispozitiv exploziv a fost împuşcată mortal de poliţie, potrivit primarului oraşului, Vasif Şahin.

Celălalt agresor, un bărbat, a fost reţinut.

O serie de incidente de securitate au avut loc în Turcia în ultimele 24 de ore. Marţi, trei membri ai mişcării marxiste Frontul Revoluţionar al Eliberării Poporului (DHKP-C) au ucis un procuror într-o instanţă din Istanbul înainte de a fi împuşcaţi mortal de forţele speciale. Miercuri dimineaţă, un bărbat înarmat a fost reţinut după ce a pătruns în sediul din Istanbul al Partidului pentru Dreptate şi Dezvoltare (AKP, aflat la guvernare).

În acest context, preşedintele turc Recep Tayyip Erdoğan şi-a scurtat vizita în România, un dineu programat la Palatul Cotroceni fiind anulat.

Cele mai citite

Anunțul BNR legat de cursul euro

Moneda naţională s-a depreciat marţi în raport cu euro, care a fost calculat de Banca Naţională a României (BNR) la 4,9762 lei, în creştere...

Iohannis spune că nu s-a gândit la reintroducerea serviciului militar obligatoriu și nici n-o va cere

Președintele Klaus Iohannis a declarat că nu și-a pus problema de reintroducere a serviciului militar obligatoriu în România și a precizat că nici nu...

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...
Ultima oră
Pe aceeași temă