15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialITALIA: Un oficial local a declarat, despre un român mort într-un accident,...

ITALIA: Un oficial local a declarat, despre un român mort într-un accident, că NU REGRETĂ moartea unui criminal

Un tânăr român a decedat în urma unui grav accident de circulaţie pe care l-a produs în nordul Italiei care provocând moartea unui băiat de 11 ani şi a surorii acesteia, care avea cinci ani, scrie ziarul Il Messaggero, preluat de Mediafax.

Adolescentul român şi băiatul de 11 ani din celălalt vehicul au murit pe loc în accidentul produs la Verolanuova, în apropierea oraşului italian Brescia Potrivit ANSA, fetiţa în vârstă de cinci ani a fost grav rănită în accident, decedând după câteva ore la secţia de terapie intensivă a unui spital din Bergamo.

Iniţial, presa italiană relatase că românul circula cu o maşină furată, dar ulterior s-a dovedit că autoturismul cu care a produs accidentul aparţine prietenului mamei lui. Carabinierii nu au stabilit că adolescentul român era în stare ebrietate. Testele toxicologice vor dura 48 de ore.

Un oficial regional italian l-a criticat dur, pe Facebook,  pe adolescentul român care a decedat după ce a provocat un grav accident în apropierea oraşului Brescia, declarând că nu îi pare rău deloc pentru moartea "unui român beat şi criminal", potrivit ziarului Corriere della Sera"Nu este vorba de rasism, dar am ajuns la capătul răbdării", a continuat Viviana Beccalolossi. "Încă o dată, un străin s-a făcut remarcat printr-un act ruşinos, mergând beat cu maşina şi distrugând o familie", a adăugat oficialul regional italian.

Românul Bogdan V., în vârstă de 19 ani, rezident în Italia, circula cu viteză cu un vehicul marca Volkswagen. A pierdut controlul asupra vehiculului, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un alt vehicul, marca Audi, în care erau trei persoane – un italian de 44 de ani, Dorino Roberto Facchinelli, şi cei doi copii ai acestuia – Matteo, 11 ani, şi Greta, cinci ani. Italianul în vârstă de 44 de ani a fost rănit în accident şi este spitalizat.

 

Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...

Ludovic Orban, atac dur: “România nu poate fi lăsată pe mâna lui Ciolacu, Ciucă, Iohannis”

La congresul formațiunii Forța Dreptei, președintele Ludovic Orban a subliniat că adevărații liberali se află în acest partid și a exprimat convingerea că România...
Ultima oră
Pe aceeași temă