20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialJurnalistul elveţian care l-a înregistrat pe Dragnea pe tema corupţiei, acuzat de...

Jurnalistul elveţian care l-a înregistrat pe Dragnea pe tema corupţiei, acuzat de liderul PSD că ar fi editat interviul, ripostează: Are probleme în a-şi aminti propriile cuvinte

Jurnalistul elveţian Urs Bruderer, autorul interviului cu liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, în care şeful social-democraţilor a declarat, pe un ton zeflemitor, că nu doreşte să vorbească despre "bullshit" precum corupţia, a ripostat pe pagina sa de Facebook, negând acuzaţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor că ar fi "editat" interviul cu acesta. Urs Bruederer a comentat că  politicianul are "probleme în a-şi aminti propriile cuvinte".

"Colegii români îmi spun că liderul PSD Liviu Dragnea ar fi insinuat public că Radioul Public Elveţian produce ştiri false. Să presupunem că are probleme în a-şi aminti propriile cuvinte. Aici este un citat complet needitat a ceea ce a spus la finalul discuţiei noastre despre PSD, corupţie şi viitorul României", scrie Urs Bruderer, pe Facebook.

Înainte alegerilor parlamentare, Liviu Dragnea, a acordat un interviu postului de radio SRF în care a declarat că vrea să discute despre viitorul României, dar nu şi despre situaţii de "bullshit" precum corupţia.

"Nu-mi place acest tip de dezbatere politică. Vreau să discut despre problemă, despre viitorul României, nu despre acest tip de poveste de bullshit, Rusia, corupţia, nu ştiu, multe lucruri. Pentru că nu putem folosi şansele României dacă avem acest tip de dezbatere", spune Dragnea, în clipul needitat.

Confruntat de jurnaliştii români cu această înregistrare, Liviu Dragnea, a negat că ar fi susţinut asta, acuzându-i pe reporterii elveţieni că "ar fi editat" interviul.

"Nu, nu discut asta. Eu nu am spus aşa ceva. (…) Nu ştiu ce au făcut, ce au montat, eu nu pot să spun aşa ceva. Eu nici măcar nu eram singur eu cu acei reporteri. Nu facem jocul cu pixelul albastru, eu v-am spus că eu nu am avut această succesiune de cuvinte. Eu nu ştiu fiecare cum le-a montat acolo", a spus Dragnea.

Cele mai citite

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Burse de reziliență pentru elevi. Condițiile în care se acordă

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică Metodologia de acordare a burselor pentru anul școlar 2024 – 2025. Principalele noutăți sunt: Bursele de merit și...
Ultima oră
Pe aceeași temă