11.4 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialKevin Spacey, Cavaler Onorific al Ordinului Imperiului Britanic

Kevin Spacey, Cavaler Onorific al Ordinului Imperiului Britanic

Actorul american Kevin Spacey a primit, joi, titlul de Cavaler Onorific al Ordinului Imperiului Britanic pentru contribuţia sa în teatru, arte şi în cultura internaţională, titlul fiindu-i acordat de Prinţul Charles al Marii Britanii, într-o ceremonie desfăşurată la Londra, potrivit Daily Mail.

Titlul i-a fost decernat la o ceremonie care a avut loc în Clarence House, Londra, actorul în vârstă de 56 de ani fiind încântat când a primit titlul de Cavaler Onorific al Ordinului Imperiului Britanic din partea Prinţului Charles, în vârstă de 67 de ani, care este şi moştenitorul tronului.

Actorul american născut în New Jersey a fost îmbrăcat impecabil la ceremonia desfăşurată pe The Mall din Londra, actorul optând pentru un costum albastru cu croială clasică, simplă, asortat cu o cămaşă bleu şi o cravată cu dungi negre.

Prinţul Charles a fost îmbrăcat în stilul său tradiţional, dar elegant, într-un costum bleumaren în dungi, la care a asortat o cămaşă simplă şi o cravată.

În timp ce Kevin îşi va putea pune înaintea numelui său literele 'KBE' (Knight Commander of the Order of the British Empire/ Cavaler Onorific al Ordinului Britanic), acesta nu va putea să se numească 'Sir Kevin', întrucât aparţine spaţiului din afara Commonwealth.

Actorul a adunat premii şi aplauze atât pentru cariera sa în teatru, cât şi în cea de pe marele ecran. Spacey este pregătit să apară în trailerul promoţional pentru cel mai recent film, "Nine Lives", în care joacă rolul miliardarului şmecher Tom Brand, care primeşte o lecţie în dragoste fiind transformat în pisica fiicei sale de 11 ani.

Având alte trei filme în post-producţie, următorul an în cariera actorului se anunţă unul aglomerat. Spacey se va întoarce şi în noul sezon al "House of Cards" pentru a interpreta rolul preşedintelui anti-erou, Frank Underwoood. Noul sezon al "House of Cards" este programat pentru luna februarie, prezentându-l pe Underwood în cursa sa nebunească pentru a câştiga puterea totală.

Kevin Spacey se află pe o lungă listă de personalităţi care au fost înnobilate de Regina Elizabeth a II-a, acesta primind în iunie 2015 titlul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic.

Cele mai citite

10 Mai – adevărata sărbătoare națională

Să sfârâie grătarele, micii să fie bine rumeniți, să cânte lăutarii! Acestea au fost imperativele Zilei de 9 Mai - Ziua Europei, cinstită, ieri,...

Pentru că nu are talentul de ratangiu și simulator al fotbalistului român, Mbappe a răsuflat ușurat că PSG nu va disputa finala UCL cu...

Ilustrație: Marian Avramescu Fața nevăzută a fotbalistului-star francez Kylian Mbappe a avut un motiv foarte bun de bucurie după eliminarea formației pentru care încă...

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...
Ultima oră
Pe aceeași temă