10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialLas Vegas: O mașină care a intrat în mulțime a omorât un...

Las Vegas: O mașină care a intrat în mulțime a omorât un om

O persoană a fost ucisă şi aproximativ 30 au fost rănite, duminică seara, în Las Vegas, după ce o maşină a intrat în mulţime, pe un trotoar aglomerat de pe bulevardul “Strip”, informează Reuters, citat de Mediafax.

Potrivit adjunctului comandantului Las Vegas Metropolitan Police, Brett Zimmerman, poate fi vorba despre o acţiune intenţionată, însă nu este “un act de terorism”. 

Conducătoarea auto a fost reţinută şi încarcerată. Ea urma să fie supusă unor teste pentru a se stabili dacă a consumat droguri sau alcool. Un copil de trei ani era în maşină, alături de ea. Copilul nu a fost rănit, potrivit autorităţilor.

Diverse autorităţi din Las Vegas au anunţat că au fost rănite între 26 şi 36 de persoane, dintre care şapte au fost spitalizate în stare critică.

Potrivit unei purtătoare de cuvânt a serviciilor medicale, printre răniţi se află şi un copil în vârstă de 11 ani. Multe dintre victime sunt turişti de la Montréal, în Québec, şi au solicitat serviciile unor traducători.

Incidentul a avut loc către ora locală 18.30 (luni, 4.30, ora României), în apropiere de Planet Hollywood Resort & Casino, unde se desfăşura concursul de frumuseţe Miss Univers, câştigat de acriţa Pia Alonzo Wurtzbach, un manechin german de origine filipineză.

Potrivit unei turiste din Wisconsin, Rabia Quresh, intervievată de postul de televiziune KSNV, “maşina parcă era o bilă de popice, iar corpurile nişte popice”.

 

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă