21.8 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialLos Angeles: Interpreta frumoasei Liesl din ''Sunetul muzicii'' a murit. Actrița Charmian...

Los Angeles: Interpreta frumoasei Liesl din ”Sunetul muzicii” a murit. Actrița Charmian Carr avea 73 de ani

Actrița americană Charmian Carr, care a interpretat-o pe Liesl, cea mai mare dintre copiii von Trapp din filmul clasic ''Sunetul muzicii'' (''The Sound of Music''), a decedat, sâmbătă, la 73 de ani. Moartea lui Carr a survenit, în Los Angeles, în urma unei forme rare de demență. În filmul din 1965, Charmian Carr a interpretat cântecul ''Sixteen Going on Seventeen''.

Carr s-a născut în Chicago, în 1942, și s-a mutat mai târziu în California cu familia. Mama sa a fost cea care a îndemnat-o să participe la audițiile pentru acest rol, deși Charmian nu luase lecții de actorie sau de canto, relatează Agerpres.

''Sunetul muzicii'' a avut un succes imens, depășind la acea vreme ''Pe aripile vântului'', și a câștigat în 1966 Premiul Oscar pentru cel mai bun film. Carr a scris două cărți despre experiența sa, ''Forever Liesl'' și ''Letters to Liesl'', și a participat deseori la evenimentele realizate în onoarea celebrei producții cinematografice.

Adevărata Liesl, Agathe von Trapp, cea mai mare dintre copiii familiei de origine austriacă ce a inspirat filmul, a decedat în 2010, la 97 de ani.

După ce a părăsit industria filmului, Carr a condus o firmă de design, în California.

Studioul 20th Century Fox, care a produs filmul clasic de mare succes, a scris, duminică, pe Twitter: '''The Sound of Music' a pierdut un membru de familie iubit, odată cu decesul lui Charmian Carr''.

 

Cele mai citite

Marcel Ciolacu critică conducerea liberală a Primăriei Constanţa: “Lipsesc cu desăvârșire”

Marcel Ciolacu, în calitate de președinte al PSD și premier, a criticat conducerea liberală a Primăriei Constanța, afirmând că performanța administrativă, investițiile și accesarea...

Ministrul Sănătății vorbește despre situația maestrului Florin Piersic

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a transmis sâmbătă că evoluția artistului Florin Piersic, care a fost operat la Spitalul "Foișor" din Capitală, este una favorabilă. "Aşteptăm...

VIDEO. Momente de groază pentru Novak Djokovic. Tenisemnul a fost lovit în cap cu o sticlă

Novak Djokovic, în vârstă de 36 de ani și clasat pe primul loc în clasamentul ATP, a întâmpinat o situație neplăcută după ce s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă