18.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialLuare de OSTATICI în Germania. Doi oameni au fost împușcați mortal

Luare de OSTATICI în Germania. Doi oameni au fost împușcați mortal

UPDATE 20.00: Două persoane au fost găsite decedate după ce poliţia a luat cu asalt, luni, un birou de avocatură din oraşul german Stuttgart unde fusese raportată o posibilă luare de ostatici, a relatat publicaţia The Independent, citată de Agerpres.

Poliţia a găsit în subsolul clădirii corpurile neînsufleţite a două persoane, atacatorul şi o victimă pe care o luase ostatică. Ambii ar fi decedat în urma rănilor suferite prin împuşcare, potrivit Bild. Informaţiile iniţiale vorbeau despre doi ostatici. 

Circa 100 de poliţişti ar fi fost trimişi la faţa locului, printre care şi membri ai forţelor speciale, iar zona de est a oraşului a fost închisă şi transportul în comun din apropiere a fost oprit. 

Poliţia a fost informată de un martor, care a raportat prin telefon incidentul, conform Stuttgarter Zeitung. 

Incidentul s-a produs într-o zonă rezidenţială bogată din estul oraşului Stuttgart.

———————–

Un bărbat înarmat ar fi luat luni ostatice două persoane într-un birou de avocatură din oraşul german Stuttgart, poliţia înconjurând imediat locul, relatează ziarele Independent şi Mirrror, citate de Agerpres.

Poliţia din Germania a precizat că pare a fi vorba de o luare de ostatici. 

Potrivit unor martori, la locul incidentului s-ar fi auzit focuri de armă, însă poliţia nu a putut confirma acest lucru. 

Circa 100 de poliţişti ar fi fost trimişi la faţa locului, printre care şi membri ai forţelor speciale, iar zona de est a oraşului a fost închisă şi transportul în comun din apropiere a fost oprit.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ministrul Bogdan Ivan anunță lansarea platformei #nofake pentru raportarea conținutului deepfake

Românii pot raporta conţinutul inadecvat pe care îl văd pe reţelele de socializare pe platforma „#nofake”, a anunţat vineri ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,...

Turneul final EURO Under-17 va putea fi vizionat în România pe TVR Sport

EURO Under-17, turneul final european dedicat tinerilor fotbalişti, care se va desfășura în perioada 20 mai-5 iunie 2024, va fi transmis în România de...

Controverse legate de camere video în sălile de clasă ale școlilor

Reprezentanții profesorilor se opun proiectului prin care Guvernul vrea să impună instalarea camerelor video de supraveghere în sălile de curs ale școlilor. În data de...
Ultima oră
Pe aceeași temă