13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialScandalul Rogozin: Medvedev ameninţă Republica Moldova cu sancţiuni economice

Scandalul Rogozin: Medvedev ameninţă Republica Moldova cu sancţiuni economice

Premierul rus Dmitri Medvedev amenință Republica Moldova cu sancțiuni economice, după ce autoritățile de la Chişinău au percheziţionat avionul vicepremierului Dmitri Rogozin, transmite Itar-Tass, conform Mediafax.

În cursul unei întrevederi cu oficiali guvernamentali, Dmitri Medvedev a declarat că Rusia ar putea ţine cont de acest incident "în cadrul cooperării economice" cu Republica Moldova.

Ministerul de Externe de la Chişinău a anunţat, sâmbătă, că autorităţile moldovene au confiscat cutii conţinând "liste cu semnături pentru recunoaşterea Transnistriei" pe care oficialii ruşi care s-au aflat la Tiraspol intenţionau să le transporte la Moscova.

La rândul său, vicepremierul rus Dmitri Rogozin a afirmat că a adus la Moscova petiţii adresate Rusiei pentru recunoaşterea regiunii separatiste Transnistria.

Cele mai citite

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...
Ultima oră
Pe aceeași temă