18.9 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialNepal: Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit. Toate persoanele au murit

Nepal: Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit. Toate persoanele au murit

UPDATE: Toate cele 23 de persoane, aflate la bordul avionului de mici dimensiuni, au murit, informează DPA şi Reuters, citate de Agerpres.

Potrivit unui ofițer de poliție, rămăşiţe ale avionului şi cadavre carbonizate au fost găsite în muntele Soli Ghoptebhir din districtul Myagdi.

„Avionul “-a rupt în bucăţi. Nu există supravieţuitori”, a mai el.

Cauza accidentului nu este cunoscută deocamdată. 

Aproape toţi pasagerii erau nepalezi. Potrivit poliţiei, la bordul avionului se aflau doi minori şi doi străini – unul din Kuweit şi unul din China. 
———

Autoritățile din Nepal au găsit, miercuri, rămășițele unui avion de mici dimensiuni, dispărut într-o regiune muntoasă din vestul Nepalului. Potrivit autorităților, la bord se aflau între 21 și 23 de persoane, informează Reuters şi AFP, citate de Agerpres.

Potrivit ministrului nepalez al Aviației, Aananda Prasad Pokharel, resturile de avion au fost găsite la Solighopte, în districtul Myagdi. Mai mult, în zonă puteau fi văzute și cadavre, a mai spus oficialul.

Anterior, compania aeriană anunțase că nu mai există comunicații cu un avion ce a decolat de la Pokhara, la 125 km vest de Kathmandu, cu destinaţia Jomsom.

Autoritățile au demarat o operațiune de căutare și salvare.

 

 

Cele mai citite

O bonă din București a lovit copilul pe care îl avea în grijă. Femeia a fost reținută

Vineri, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 22 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele...

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...

Comisar acuzat de relații sexuale cu o minoră de 13 ani

Un scandal de proporții a izbucnit la Poliția de Frontieră Galați, unde comisarul șef Aurel Mihail Topciu, în vârstă de 47 de ani,...
Ultima oră
Pe aceeași temă