13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialNetanyahu: Presiunile internaţionale nu vor opri Israelul

Netanyahu: Presiunile internaţionale nu vor opri Israelul

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a anunțat că presiunile internaţionale nu vor împiedica Israelul să atace "grupuri teroriste", referindu-se la raidurile aeriene împotriva organizaţiei islamiste Hamas, scrie Mediafax.

"Am avut o conversaţie foarte bună cu preşedintele SUA, Barack Obama, şi cu alţi lideri, care au spus că înţeleg necesitatea luării unor măsuri", a spus Netanyahu.

Barack Obama l-a sunat joi pe Benjamin Netanyahu pentru a exprima preocuparea privind riscul escaladării conflictului între Israel şi Hamas şi a propune medierea Statelor Unite.

"Statele Unite sunt pregătite să faciliteze încetarea ostilităţilor, inclusiv revenirea la armistiţiul din noiembrie 2012", a afirmat preşedintele american.

Israelul a declanşat operaţiunea militară Protective Edge (Limita Protectoare) în Fâşia Gaza după ce trei adolescenţi israelieni au fost răpiţi şi executaţi, în Cisiordania, de presupuşi membri ai mişcării Hamas. Organizaţia teroristă a lansat sute de rachete spre Israel în ultimele zile.

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...
Ultima oră
Pe aceeași temă