19.4 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialNew Delhi: Zece persoane au murit, după ce un avion s-a izbit...

New Delhi: Zece persoane au murit, după ce un avion s-a izbit de un zid

Zece persoane au murit, după ce un avion de mici dimensiuni s-a lovit de un zid şi a izbucnit în flăcări marţi, la periferia capitalei indiene New Delhi, informează Reuters, citat de Mediafax.

Avionul, de tip Super King, închiriat de către Forţa pentru securitatea frontierei, cu destinaţia Ranchi (est), s-a prăbuşit la puţin timp după ce a decolat, a declarat un purtător de cuvânt al Forţei. Cele mai multe dintre persoanele de la bord erau tehnicieni. 

Ministrul indian al Aviaţiei Mahesh Sharma a anunţat, la scurt timp după incident, moartea tuturor celor zece persoane care se aflau la bord, membri ai echipajului şi pasageri.

Potrivit unui purtător de cuvânt, cauza incidentului este necunoscută. Avionul închiriat de militari s-a lovit de zid, după ce a decolat de pe aeroportul internaţional din capitala indiană, informează AFP.

În imagini televizate, la faţa locului se puteau vedea vehicule de pompieri, în timp ce din epavă se ridica fum. Membri ai forţelor paramilitare şi echipe de legişti au sosit, de asemenea, la faţa locului.

Cele mai citite

Avertismentul lui Norbert Wiener

Inteligența artificială a apărut pe o altă linie a abordării raționării decât cea moștenită din cultura clasică. Să amintim câteva momente de cotitură care...

CFR dă startul programului „Trenurile Soarelui”

CFR Călători dă startul programului estival „Trenurile Soarelui”, cu zeci de garnituri ce vor lega toate regiunile țării de stațiunile de pe litoralul românesc...
Ultima oră
Pe aceeași temă