12.5 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialNoi raiduri în Bruxelles, în legătura cu atentatele din Paris: Sunt vizați...

Noi raiduri în Bruxelles, în legătura cu atentatele din Paris: Sunt vizați cei din anturajul direct al unuia din kamikaze

Poliția belgiană efectuează, joi, noi raiduri în Bruxelles, care vizează  “anturajul direct, familia și prietenii” unuia dintre atentatorii sinucigași de la Paris, Bilal Hadfi, informează Agerpres.

Potrivit purtătorul de cuvânt al Parchetului, raidurile nu ar avea o legătură directă cu atacurile de la Paris, ci fac parte dintr-o investigție anterioară, ci au loc în cadrul unei investigații lansate anterior, după ce Hadfi a plecat din Siria.

Bilal Hadfi, care a trăit în Belgia, a murit după ce s-a aruncat în aer în apropierea Stade de France. Raidurile de joi au loc, printre altele, în cartierele Molenbeek și Jette din Bruxelles, relatează media belgiană.

Un alt raid a fost efectuat în suburbia Laken a capitalei belgiene. Această operațiune a avut o legătură directă cu atacurile de la Paris, a scris Belga. O persoană a fost reținută, potrivit RTBF.

 

 

Cele mai citite

Vechea și noua Caledonie ard în focurile electorale

Vechea și Noua Caledonie, ținuturi la 16.000 de km distanță unele de celelalte, dar cu legături vechi onomastice, sunt în flăcările electorale. După demisia premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă