13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialO altă alertă cu BOMBĂ la bordul unui avion Turkish Airlines care...

O altă alertă cu BOMBĂ la bordul unui avion Turkish Airlines care zbura spre Elveţia

Un avion al companiei Turkish Airlines, care efectua, vineri, o cursă de la Istanbul spre Elveția, s-a întors din drum în timp ce se afla în spaţiul aerian al Bulgariei, din cauza unei ameninţări cu bombă, relatează Hurriyet, conform Mediafax.

Citește și: FOTO. Alertă FALSĂ cu bombă la bordul unui avion care zbura spre Brazilia

Avionul a fost nevoit să se întoarcă din drum în timp ce se afla în spaţiul aerian al Bulgariei, pentru a reveni pe aeroportul Ataturk din Istanbul, potrivit agenţiei Dogan.

Aceasta este a patra ameninţare cu bombă care vizează un avion al companiei aeriene Turkish Airlines în mai puţin de o lună.

La 1 aprilie, un avion al companiei Turkish Airlines, care decolase spre Lisabona (Portugalia), a revenit pe aeroportul din Istanbul, din cauza unei ameninţări cu bombă.

Citește și: Indonezia: Alertă cu BOMBĂ la bordul unui avion de pasageri

Incidentul a intervenit după ce un alt avion al companiei Turkish Airlines, care decolase la 30 martie din Istanbul (Turcia) cu destinaţia Sao Paulo (Brazilia), a aterizat de urgenţă la Casablanca (Maroc) din cauza unei alerte cu bombă.

Alerta, care a fost declarată după găsirea într-un grup sanitar al avionului de tip Boeing 777-300 a unui bilet pe care scria “bombă”, s-a dovedit a fi falsă.

Un alt avion al companiei Turkish Airlines, care se îndrepta spre Japonia, a revenit la 29 martie pe Aeroportul Ataturk din Istanbul după găsirea unui bilet pe care scria “C4 Kargo” (o referire la un explozibil plastic).

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....
Ultima oră
Pe aceeași temă