15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialO bombă a explodat la institutul de criminalistică din Bruxelles

O bombă a explodat la institutul de criminalistică din Bruxelles

O bombă a explodat la institutul de criminalistică din Bruxelles, fără a exista victime, transmite televiziunea germană RTL, citată de Reuters şi Hotnews.ro.
 Institutul Național de Criminologie și Criminalistică a fost duminică noapte țintă unui atac cu bombă, transmite Bel RTL. Au fost consemnate doar pagube materiale, nimeni nu era în locație la acea oră.  
 Mulți locuitori din Neder-Over-Heembeek, în nordul Bruxellesului, au fost treziți de o bubuitură, urmată de sunetul sirenelor. Unii locuitori au observat o coloană de fum ce se înaltă peste locul exploziei, informează sursă citată. 
  Potrivit Bel RTL, incidentul a avut loc puțin înainte de oră 2.30. Un vehicul a forțat intrarea în curtea institutului, trecând prin trei garduri. 
  Apoi a oprit în parcarea instituției și unul sau mai mulți suspecți au detonat o bombă în apropierea laboratoarelor.  Acestea au luat foc, iar ulterior au intervenit și au stins incendiul circa 20 de pompieri, care au părăsit locul pe la oră 5.40, pentru a lasă loc investigatorilor și procurorilor.  

Ştire în curs de actualizare

Cele mai citite

Legea pentru prevenirea şi eliminarea violenţei şi hărţuirii la locul de muncă, promulgată de Klaus Iohannis

Legea iniţiată de Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale (MMSS) pentru ratificarea Convenţiei privind prevenirea şi eliminarea violenţei şi hărţuirii la locul de muncă a...

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă