14.6 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialO fetiță de zece ani a murit, reușind să-și salveze două prietene...

O fetiță de zece ani a murit, reușind să-și salveze două prietene de joacă

O fetiță din SUA în vârstă de zece ani, Kiera Larsen, și-a pierdut viața după ce a fost strivită de o mașină, informează ziarul britanic The Independent.

Fetița a fost accidentată în timp ce a intervenit pentru a le salva viața celor două prietene ale ei, în vârstă de un an și de doi ani, cu care se juca.

Accidentul s-a produs din cauza unui automobil Mercedes, care era parcat. Din motive încă necunoscute, mașina a început să alunece în spate.

Kiera a observat situația și a sărit spre prietenele ei, reușind să le scoată din calea mașinii. Din păcate, fetița de zece ani a fost prinsă de mașină, care a strivit-o de un zid. Kiera a fost transportată la spital dar ulterior a murit.

Drama s-a produs în localitatea Lakeside de lângă San Diego (California). Mama celor două fetițe salvate a declarat despre Kiera că ea va rămâne, veșnic, "îngerul păzitor" al copiilor ei.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Finlanda vrea să aducă rezerviști pentru patrulare la granița cu Rusia

Finlanda plănuiește să folosească rezerviști pentru a patrula la granița comună cu Rusia. Mii de rezerviști ar putea fi trimiși în zonă. Decizia va...

Lawrence Wong a depus miercuri jurământul de învestitură în funcția de prim-ministru al Singapore

Lawrence Wong a depus jurământul de învestitură în funcția de prim-ministru al statului Singapore și este doar al patrulea lider de la independență, încheind...
Ultima oră
Pe aceeași temă