11.7 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăSpecialO nouă audiere a premierului moldovean, în dosarul privind falsificarea actelor...

O nouă audiere a premierului moldovean, în dosarul privind falsificarea actelor de studii

Premierul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, a fost audiat, joi, de către procurori în dosarul legat de diplomele sale de studii, informează Agerpres.

Gaburici a răspuns întrebărilor procurorilor timp de peste o oră și după audieri nu a făcut declarații de presă, urmând ca vineri să aibă o întâlnire cu presa pe acest subiect, potrivit Radio Chișinău.

Citește și: Premierul modovean, audiat într-un dosar privind falsificarea actelor de studii

Dosarul în cauză vizează presupusa falsificare a diplomei de studii a premierului. Ministerul de Interne a transmis Procuraturii Generale acest dosar care conține materiale privind audierea mai multor persoane, expertiza grafică și tehnică a documentelor de studii și alte probe.

Potrivit mass-mediei de la Chișinău, expertiza Ministerului de Interne ar arăta că diploma șefului guvernului moldovean este falsă.

La începutul acestei săptămâni, premierul Chiril Gaburici declara că ancheta Procuraturii Generale în dosarul privind studiile sale ar avea legătură cu cererea sa privind demisia conducerii acestei instituții și a Băncii Naționale, ca urmare a situației din sectorul bancar.

Cele mai citite

Google Maps face viața șoferilor mai ușoară. Ce funcții noi a introdus

Google Maps vine cu noi update-uri. Șoferii sunt principalii beneficiari, mai ales conducătorii de mașini electrice. Modificări aduse aplicației Google Maps Noua actualizare introduce suport îmbunătățit...

România încă are nevoie de militari profesioniști. Recrutarea continuă

Ministerul Apărării Naționale (MApN) își continuă eforturile de recrutare a tinerilor pentru posturile de soldați și gradați profesioniști. În cadrul seriei a doua a...

Ce este o stație de acumulator portabil și cum o poți folosi

Dacă ești pasionat de camping sau excursii în natură, cu siguranță vei considera achiziția unei stații de acumulator portabil o adevărată investiție. Chiar și...
Ultima oră
Pe aceeași temă